BURSA / İNEGÖL - Şükrünailipaşa İlkokulu

Nis

Okulumuzda öğretmenlerimize yönelik ilçemiz eTwinning temsilcisi eğitmen Kamile ÖZDEMİR tarafından 15-17 Nisan 2024 tarihlerinde

Hizmetiçi Eğitim kapsamında  Web 2.0 Araçlarını Tanıma ve Esep-Avrupa Projelerine Giriş Semineri verildi.

Nis

Okulumuz 3/A Sınıfı öğrencileri eTwinning projesi I LEARN WITH WEB 2.0 TOOLS (WEB 2 ARAÇLARIYLA ÖĞRENİYORUM) PROJESİNE BAŞLADILAR.

Web 2.0 teknolojileri okuma ve yazma etkinlikleri ile herkesin aktif katılımcı olabildiği ve içerik geliştirebildiği ortamlar sunmaktadır. Geliştirilen bu materyaller aynı zamanda paylaşılabilmektedir de. Web 2.0 teknolojileri, öğretmenleri ve öğrenenleri fikirlerini paylaşmaya ve o fikirleri geliştirmek için işbirlikli çalışmaya teşvik eder. Bu teknolojileri kullandıkça öğretmenler kendi öğretme ve öğrenme yollarıyla ilgili yeniden düşünürler ve bu yolları farklılaştırmaya başlarlar. Bu farklılaşma çoğu zaman öğrenme yollarının daha aktif ve anlamlı olması yönünde gerçekleşir.

Ara

İlçe kaymakamımız Sayın Eren Arslan,İlçe Milli Eğitim müdürümüz Halil İbrahim Zengin ve İlçe Milli Eğitim Şube müdürümüz Serkan Çelik okulumuzu ziyaret ettiler.Sayın kaymakamımız Eren Arslan'a güçlendirme sonrası yenilenen okulumuz hakkında bilgiler Okul Müdürümüz Mehmet Hatırnaz tarafından arz edildi.Kaymakamımıza İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve İlçe şube müdürümüze  ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz.

OKULUMUZA DÖNDÜK

Güçlendirme nedeniyle 1 Eylül 2022 tarihinde ayrıldığımız okulumuz (evimiz) Şükrünailipaşa İlkokuluna (Nam-ı diğer Sarı Mektebe) 11 Eylül 2023 günü, tam 1 yıl sonra dönmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Şükrünailipaşa ailesine hayırlı ve uğurlu olsun...

May

Erasmus+ projesi kapsamında okulumuzca planlanan Dezavantajlı Öğrencilerin eğitimi ile ilgili olarak okul müdürümüz Mehmet Hatırnaz gözlemlerini 08/05/2023-12/05/2023 tarihleri arasında Avusturya/Graz St.Andra okulunda misafir olarak gerçekleştirmiştir.

Mrt

Okulumuzun bahçesinde bulunan öğrencilerimizin içme suyu olarak kullandıkları çeşme,  Mahallemiz esnafından Nam-ı Farket kasabın sahipleri Namık ELTUTAN ve ailesi tarafından yenilenerek öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Katkılarından dolayı Namık ELTUTAN ve ailesine okulumuz, öğrencilerimiz ve Okul Aile Birliğimiz adına teşekkür ederim.

Sevim ARIKAN

Okul Aile Birliği Başkanı

Mrt

Okulumuzda velilerimize yönelik beslenmede doğru  yanlışlar ve sağlıklı beslenme üzerine yapılan seminere katılım yoğundu.